torstai 2. lokakuuta 2008

Älkää kysykö mistä johtuu väkivalta

Niin se aika vaan kuluu ettei huomaakaan. Kuukausi meni ilman yhtään kirjoitusta tänne. Syyskuussa on tapahtunut maailmalla paljon. Traaginen kouluammuskelu tapaus Kauhajoella ei varmaan ole jättänyt ketään kylmäksi.
Itselleni tuo tapahtuma vahvisti vain lisää työhalua lasten ja nuorten parissa. Heihin pitää satsata voimavaroja lisää.

Olen jo monien vuosien aikana kuunnellut säännöllisin väliajoin Pelle Miljoonan vanhaa laulua: Älkää kysykö mistä johtuu väkivalta.
Tuon laulun sanat kertovat siitä tyhjyydestä ja välinpitämättömyydestä mitä liian moni kasvatusvastuussa oleva vanhempi tai aikuinen osoittaa nuorille. Suosittelen Pellen laulua kaikille kuunneltavaksi, se on ajankohtainen yhä uudestaan ja uudestaan.

Laita vaikka toive Radio Suomen kanavalla lauantaisin kuultavaan Entisten Nuorten Sävellahjaan, jos et sattumoisin omista levyä. Moni harras kristitty ei varmaankaan sitä omista, mutta minulta löytyy kyllä jos olet samoilla nurkilla. En muuten ole Pellen kanssa kaikista asioista samaa mieltä, mutta tuon laulun sanoma on kohdallaan.
Paras mitä voimme lapsille ja nuorille antaa on meidän omaa aikaamme ja läsnäoloamme.

Muuten syyskuu on mennyt itselläni mukavasti kaikin puolin. 12-vuotis hääpäivääkin saimme Ullan kanssa viettää. Ei huonosti lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti