tiistai 6. toukokuuta 2008

Iso rutistus takana

Vihdoinkin, viime yönä sain valmiiksi lopputyöni liittyen Master of Divinity-tutkintooni. Meinasi jo usko välillä loppua, kun sitä värkkäsi päivät ja yöt. Ei tännekään ehtinyt mitään laittaa kun elämä keskittyi vaan muuhun kirjoittamiseen ja asioiden pähkäilyyn. Mutta nyt se on valmis. Yöllä puolen viiden aikaan sain sen lähetettyä eteenpäin arvosteltavaksi. Jotain hyötyä tästä nykuytekniikasta sentään. Napinpainallus vain ja se on siinä.

Eilen illalla meni sitten vielä kaiken muun touhun keskellä talon likakaivo vähän tukkoon ja saunareissulla meinasi tulva iskeä suihkussa. Vesi ei mennytkään kaivosta alas, vaan tuli sieltä ylös nilkoille. Ei muuta kun vaatteet takaisin päälle, kaivon luokse aukaisemaan tukosta ja sitten taas takaisin saunaan pesulle.

On se merkillistä, että ei muista sellaisia välitarkastuksia tehdä, tai muistaa, mutta ei tee kuitenkaan. Kyllä kaivon tarkastus oli käynyt mielessä monta kertaa, mutta kun se on tuolla pihalla ja pitää pari kanttakin nostaa sivuun, niin tekemättä jäi. Tyypillistä.

Nyt keskityn pari päivää moottoripyörän harrastamiseen. Sain sen sentään kasattua kaiken muun kiireen keskellä. Nätti armeijan mattavihreä väri pinnassa. Etulokasuojaa ei vielä ole, pitää toivoa kuivia ajokelejä. Pitää käydä ottamassa kuva moposta ja laittaa näytille tännekin.

Hyvää toukokuun alkua muuten kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti